Головна Новини Світ Пiвденна Америка Грабіжники взяли в облогу ціле місто заради пограбування банків
commentss НОВИНИ Всі новини

Грабіжники взяли в облогу ціле місто заради пограбування банків

Грабіжники кинули на вулицях міста величезну кількість грошей, чим поспішили скористатися мешканці

2 грудня 2020, 21:32
Поділіться публікацією:

Цілий загін добре озброєних грабіжників банків, взяв в облогу місто Крісіуму на півдні Бразилії, підпалили автомобілі, викрали державних службовців, підірвали банк і вступили в двогодинну перестрілку з силовиками. Весь цей час мер буквально благав жителів залишатися вдома.

Грабіжники взяли в облогу ціле місто заради пограбування банків

ФОТО: yahoo! sport

Клезіо Сальвар, мер Крісіуми, повідомив місцевим ЗМІ, що вперше дізнався про "сюрреалістичний" наступ бандитів в соціальних мережах відразу після півночі у вівторок.

Кількома хвилинами раніше колона розкішних автомобілів, включаючи Audi, Land Rover і BMW, прибула в місто зі взводом рейдерів в масках, на озброєнні яких були гвинтівки 50-го калібру, здатні збивати вертольоти.

Коли десятки добре навчених бойовиків пронеслися по місту і пролунали постріли, Сальвар опублікував відеозвернення до 220 000 жителів міста.

"На даний момент місто знаходиться в облозі. Це великомасштабний напад, за участі дуже добре навчених злочинців. І так, прямо зараз мер Крісіуми просить вас залишатися в своїх будинках — не виходьте на вулицю. Будь обережні і залишайтеся в своїх будинках... Скажіть своїм родичам і друзям, що ніхто не повинен виходити з дому. Нехай поліція зробить свою роботу", — повідомив мер.

Приблизно через дві з половиною години після початку штурму злочинці зникли в ночі, поїхавши на південь в колоні з 10 автомобілів. Після їх втечі на вулицях залишилися великі суми грошей, і в одному з відеороликів в соціальних мережах видно, як місцеві жителі збирають гроші, що лежать на землі. На веб-сайті G1 повідомляється, що четверо місцевих мешканців були арештовані після того, як їх побачили тікаючими з 810 000 реалів, які були кинуті після відходу злочинців.

Як повідомляло видання "Коментарі", в центрі Києва поліція застосувала зброю для затримання грабіжників-рецидивістів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини