Головна Новини Світ Пiвденна Америка Обвалення стелажів в супермаркеті потрапило на відео: під завалами десятки людей, є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Обвалення стелажів в супермаркеті потрапило на відео: під завалами десятки людей, є жертви

Моторошний момент і крики після трагедії в Бразилії потрапили на відео

5 жовтня 2020, 10:35 comments1296
Поділіться публікацією:








Обвалення стелажів в супермаркеті потрапило на відео: під завалами десятки людей, є жертви

На півночі Бразилії, в місті Сан-Луїс, в одному з супермаркетів стався обвал. П'ять величезних стелажів звалилися один за іншим, придавивши покупців і персонал. Моторошний момент і крики після трагедії потрапили на відео, повідомляє The Sun.

На записі з камери спостереження видно, як високі металеві конструкції падають, немов доміно, один за іншим. Під завалами опинилися персонал супермаркету і покупці. Спецоперація тривала понад 11 годин. В результаті, в лікарню з різними травмами потрапило 8 осіб. На жаль, 21-річну співробітницю витягли з-під завалів вже мертвою. Зараз в супермаркеті ведуться слідчі дії. За попередньою інформацією, стелаж міг штовхнути навантажувач.

Нагадаємо, в Китаї сталася трагедія. З невідомої поки що причини вантажівка влетіла в ринок сільськогосподарської продукції в провінції Ганьсу, в результаті чого померло 6 осіб і ще 14 відвезла швидка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини