Росіянин, який втік з країни від мобілізації, публічно образив турків (ВІДЕО)

У Туреччині знову відзначився представник Росії

На території Туреччини громадянин РФ показав свій "справжній" норов. Незважаючи на те, що росіянин накивав п’ятами від мобілізації в Росії, він ще й нахамив мешканцям Туреччини. Це скандальне відео з неадекватом з РФ оприлюднене в Telegram-каналі "Україна зараз".

Під час відвідин супермаркету, негостинний турист назвав мешканців "чу*ками". На його слова прореагувала жінка, яка була поряд, зробивши зауваження.

"Ви чому їх так називаєте? Вони турки! Ви їх ображаєте! Ви нікого не любите, окрім себе!" – промовила вона. .

Утікач з РФ заявив, що "він їх так не називав".

Молодик відчував себе "господарем становища", і перебиваючи репліки покупців, відстоював свою правоту. За якийсь час, перескандаливши з всіма покупцями, він накивав п’ятами з торгового центру.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на Росію знову чекає мобілізація. У Росії її прихована мобілізація не припинялася, оскільки на фронті російська армія зазнає великих втрат. Крім того, зовсім скоро почнеться чергова хвиля мобілізації, але це не допоможе Кремлю вирішити головну проблему – професійніша російська армія від цього не стане і, як і раніше, на фронт відправлятимуть слабо підготовлених і невмотивованих солдатів. Американські аналітики відзначають, що продовження прихованих мобілізаційних заходів та потенційна підготовка до наступної хвилі мобілізації в тандемі з поточним осіннім призовним циклом, ймовірно, створюють значне навантаження на і без того перевантажений російський апарат формування збройних сил. Аналітики нагадують, що Кремль раніше заявляв, що президент Росії Володимир Путін не має необхідності підписувати указ про формальне завершення періоду мобілізації.