Адвокат Трампа "забув" нанести Крим на карту України

Адвокат Дональда Трампа Рудольф Джуліані продемонстрував ролик про корупцію в Демократичній партії США з неправильною заставкою

Адвокат Білого Дому Рудольф Джуліані провів трансляцію відеоролика з розслідуванням корупційних схем Демократичної партії на чолі з Джо Байденом і Бараком Обами, де на заставці зображена карта України без Криму. Сам ролик опублікований на YouTube-каналі Джуліані.

"Руді Джуліані розповів, як Україна виявила те, що $5,3 млрд іноземної допомоги не були враховані. Адміністрація колишнього президента Барака Обами заблокувала будь-яке розслідування. Цей епізод – вершина айсберга, і це ще не все", - зазначено в описі ролика.


Зазначимо, що раніше влада Вашингтона на чолі з Дональдом Трампом неодноразово висловлювалися про незаконне приєднання Криму Росією, що порушує міжнародні принципи недоторканності кордонів між країнами.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що телеканал "1 1" показав в ефірі карту України без анексованого півострова. Тоді це стало приводом для перевірок Нацради з питань радіо - і телемовлення.

"Вказаний факт є ознакою порушення вимог пунктів а) та в) частини першої статті 59 закону "Про телебачення і радіомовлення", якими телерадіоорганізацію зобов'язали дотримуватися законодавства України та вимог ліцензії та поширювати об'єктивну інформацію", - зазначили в повідомленні.