Головна Новини Світ США Як проходить найбільший мітинг в історії США
commentss НОВИНИ Всі новини

Як проходить найбільший мітинг в історії США

Тисячі американців приїхали у Вашингтон на мітинг MillionMAGAMarch

15 листопада 2020, 01:30 comments3668
Поділіться публікацією:

Тисячі американців приїхали в Вашингтоні на мітинг MillionMAGAMarch. MAGA — це абревіатура від слогана кампанії Трампа "Зробимо Америку знову великої". Мітинг почався опівдні за місцевим часом.

Як проходить найбільший мітинг в історії США

Фото: localDWM

Раніше в Мережі з'явилися тисячі відео під хетшегом #MillionMAGAMarch, де люди закликали повстати проти Джо Байдена. Журналіст Хешмат Алаві зняв колону пікапів з прапорами чинного президента, яка прямувала до Вашингтону. Вчора на відео зафіксували колону далекобійників, яка також їхала на мітинг. У п'ятницю в Лос-Анджелесі кандидат в Конгрес від республіканців Еррол Веббер сфотографувався з натовпом каліфорнійських прихильників Трампа, які летіли п'ятигодинним рейсом, щоб приєднатися до протесту.

"Марш мільйона MAGA" широко рекламувався в соціальних мережах. В ході підготовки поліція перекрила широкі ділянки центру міста, де з дня виборів було забито безліч магазинів і офісів.

Стало відомо, що Трамп приєднався до мітингу. У Мережі з'явилося відео, де його автомобіль проїжджає крізь колону протестувальників. Інформацію підтвердив телеканал RightSide, який веде прямий ефір з місця подій. Також з'явилися відео перших сутичок протестуючих. На місці знаходиться поліція. Мітингувальники звинувачують ряд найбільших ЗМІ США в маніпуляціях і поширенні фейкових новин під час президентських перегонів. На сцені виступали активісти й зірки.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчора, 13 листопада, прогримів вибух у лікарні для ветеранів в штаті Коннектикут. Журналіст на місці подій повідомляє про двох загиблих. До розслідування приєднали ФБР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини