Головна Новини Світ США Американці вважають Трампа найгіршим президентом - опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Американці вважають Трампа найгіршим президентом - опитування

Дональд Трамп запам'ятався американцям як один з найгірших правителів за всю історію США

20 січня 2021, 10:01
Поділіться публікацією:

Трохи менше половини американців вважає, що Дональд Трамп був найгіршим президентом. Про це свідчить опитування, проведене NPR / Marist, в якому взяли участь понад дві тисячі осіб.

Американці вважають Трампа найгіршим президентом - опитування

Майже половина українців вважає Трампа найгіршим президентом - фото: з відкритих джерел

За даними опитування, 47% людей вважають, що Трамп був дуже поганим правителем і його пам'ятатимуть як одного з найгірших президентів в історії США. Для порівняння: коли президент Барак Обама покинув свій пост, більшість американців думали, що його пам'ятатимуть як одного з кращих президентів.

Всього 16% опитаних вважають, що Дональд Трамп був кращим президентом і за час його правління багато чого змінилося в кращу сторону. Ще 11% людей відзначили, що колишній президент США запам'ятається як середній за рівнем глава держави. А 13% вважають, що Трамп був за рівнем гірше середнього.

За день до кінця правління рівень схвалення Дональда Трампа склав всього 38%. Варто зазначити, що за весь час його правління це один з найгірших результатів. Протягом всього терміну перебування Трампа в опитуванні NPR / PBS NewsHour / Marist його рівень схвалення ніколи не підіймався вище 44% і ніколи не було нижче 35%.

Крім того, 75% опитаних вважають, що країна рухається в неправильному напрямку. Це найвищий відсоток з 1992 року, якщо подивитися на опитування Marist і аналогічне питання з опитування Washington Post / ABC.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що Меланія Трамп прощається з Білим домом: які традиції порушила перша леді, а також про те, що Маколей Калкін відреагував на пропозицію вирізати Дональда Трампа з фільму "Один вдома 2".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини