Американка збиралася оплатити послуги кілера біткоїнами

Прокуратура США розглядає справу про замовне вбивство, за яке платили біткоїнами

36-річна Крісті Лінн Фелкінс з Фаллона була звинувачена в змові з метою вбивства по найму, заявив прокурор США МакГрегор В. Скотт. Розплатитися за вбивство свого колишнього чоловіка американка мала намір за допомогою біткоїнів. Про це повідомляє видання My News 4.

Згідно з судовими документами, Фелкінс відправила 12 біткоїнів (на той момент оцінюваних приблизно в 5000 доларів) на сайт дарквеб-кілера, щоб той убив її колишнього чоловіка. З лютого по травень 2016 року Фелкінс регулярно спілкувалася з адміністратором сайту, щоб оплатити і організувати вбивство свого колишнього чоловіка. Коли її колишній чоловік був у дорозі, Фелкінс повідомила адміністратору його конкретне місцезнаходження з метою вбивства. Сайт виявився шахрайським, і у Фелкінс просто вкрали біткойни, які вона відправила.

У разі визнання винною Крісті Фелкінс загрожує максимальне передбачене законом покарання у вигляді 10 років позбавлення волі. Однак будь-який вирок буде визначатися на розсуд суду після розгляду будь-яких застосовних законодавчих чинників і Федеральних керівних принципів винесення вироків, які беруть до уваги ряд факторів. Нагадаємо, що за законодавством США, обвинувачений вважається невинним доти, доки його провину не буде доведено.

Як повідомляло видання "Коментарі", в США сталася перестрілка, в результаті якої 2 людини вбито і ще 14 поранені.