Головна Новини Світ США Байден написав перше повідомлення з облікового запису президента США
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден написав перше повідомлення з облікового запису президента США

Джо Байден вступив на посаду президента США і офіційно став 46-м президентом країни

21 січня 2021, 00:05
Поділіться публікацією:

Обраний президент США Джо Байден написав перше повідомлення з облікового запису президента США @POTUS в Twitter. Офіційний представник соціальної мережі Нік Пачіліо підтвердив, що відомчі акаунти Білого дому передані адміністрації нового президента.

Байден написав перше повідомлення з облікового запису президента США

Джо Байден. Фото: pravda.com.ua

Також акаунт змінив свою назву з President Trump на President Biden.

"Коли справа доходить до подолання криз, з якими ми стикаємося, не можна втрачати час. Ось чому сьогодні я прямую в Овальний кабінет, щоб відразу приступити до роботи, роблячи рішучі дії і надаючи негайну допомогу американським сім'ям ", — написав Байден.

Байден зазначив, що вже прямує в Овальний кабінет, щоб відразу почати працювати. Він висловив намір вжити серйозних заходів, а також принести полегшення сім'ям в США. У цей день Байден був приведений до присяги як глава держави.

Відомо, що для чоловіка нового віце-президента США Камали Харріс Дага Емхоффа був спеціально створений акаунт @SecondGentleman ( "Другий джентльмен").

Нагадаємо, в американському Капітолії Джо Байден склав присягу президента. Тепер він офіційно вважається 46-м Президентом Сполучених Штатів. Присягу Байдена прийняв голова Верховного Суду США Джон Робертс. У своїй промові після прийняття присяги Джо Байден підкреслив, що 20 січня можна вважати "Днем Америки".

Також Джо Байден вважає, що останні президентські вибори були справжнім тестуванням для всіх американців, але вони з гордістю пройшли це випробування. Він переконаний, що демократія перемогла і продовжить це робити, адже "воля народу була почута і з нею погодилися".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини