Головна Новини Світ США Байден висунув трансгендера на пост в адміністрації
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден висунув трансгендера на пост в адміністрації

Левін стане першим в історії США трансгендером, представленим на федеральну посаду

20 січня 2021, 08:53
Поділіться публікацією:

Новообраний президент США, представник демократичної партії Джо Байден призначить трансгендера Рейчел Левін на посаду помічника міністра охорони здоров'я. Інформацію про це оприлюднило видання The Washington Post.

Байден висунув трансгендера на пост в адміністрації

Байден высунув трансгендера на пост в адміністрації - фото з відкритих джерел

"Доктор Рейчел Левін принесе стабільне лідерство та експертизу, які потрібні нам, щоб провести співгромадян через цю пандемію — незалежно від їх місця проживання, раси, релігії, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності і непрацездатності", — прокоментував призначення Байден.

Як повідомляють у виданні, Левін стане першим в історії США трансгендером, представленим на федеральну посаду.

Відомо, що раніше Рейчел Левін очолювала систему охорони здоров'я Пенсільванії, а також була керівником по боротьбі з коронавірусним захворюванням в даному штаті.

У виданні також повідомляють, що в травні ім'я медика фігурувало в ЗМІ — у пресі з'явилася інформація про скандал за участю Рейчел Левін. Тоді вона забрала свою літню матір з будинку престарілих після того, як публічно заявила, що пенсіонери знаходяться в безпеці в таких установах.

Нагадаємо, що інаугурація нового президента США Джо Байдена запланована на 20 січня 2021 року. У соціальній мережі стали з'являтися фотографії з репетиції майбутніх урочистостей. Ця церемонія буде значно відрізнятися від усіх попередніх. Цього разу буде діяти велика кількість обмежень у зв'язку з пандемією коронавірусу. Однак урочистість все одно буде такою, що запам'ятовується.

Раніше "Коментарі" показували маловідомі фотографії Джо Байдена.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини