Байден заявив, що готовий дебатувати з Трампом. Що відповів екс-президент США

Наразі невідомо, чи відбудуться дебати між Байденом і Трампом

Президент США Джо Байден заявив, що готовий в рамках виборчої кампанії взяти участь в дебатах з Дональдом Трампом, який представляє Республіканську партію.

"Я буду дебатувати. Я не знаю, коли. Я буду радий із ним дебатувати", - сказав Джо Байден.

Дональд Трамп заявив у відповідь, що також готовий до дебатів у будь-який час та в будь-якому місці, однак засумнівався, що Джо Байден справді погодиться взяти участь у дебатах.

"Усі розуміють, що він говорив це не всерйоз", - написав Дональд Трамп у соціальній мережі.

При цьому екс-президент США заявив, що готовий дебатувати зі своїм опонентом навіть в залах судів, де розглядаються порушені проти нього кримінальні справи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що попри допомогу США, офіційний Київ має працювати над створенням коаліції європейських держав з постійної підтримки України, вважає політолог Андрій Городницький. Крім того, додав політолог, потрібно нарешті вибратися з корупції та справедливо розподіляти українські багатства.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники розширили плацдарм в районі Очеретине, для стабілізації ситуації ЗСУ необхідно ввести нові підрозділи, пише колишній командир роти 47-ї окремої механізованої бригади, офіцер Микола Мельник. На думку офіцера ЗСУ, єдиний вихід — введення нових підрозділів або термінове прикомандирування ТРО, що дозволить частково вирівняти ситуацію та в разі необхідності зробити відступ українських підрозділів, які боронять Бердичі, більш безпечним і прогнозованим.