Білл і Мелінда Гейтс офіційно розірвали свій шлюб

Фінансова сторона питання поки залишається невідомою

У понеділок, 2 серпня, Білл і Мелінда Гейтс офіційно розлучилися. Подружжя прожило в шлюбі 27 років. У них троє дорослих дітей. Про намір розлучитися Гейтси повідомили в кінці травня.

Американське видання Business Insider стверджує, що ознайомилося з судовим рішенням про розлучення засновника Microsoft і одного з найбагатших людей в світі. Свідоцтво про розлучення вже видано на руки колишнім дружинам.

Однак фінансова сторона питання поки залишається невідомою. За даними журналу Forbes, стан Білла Гейтса оцінюється сьогодні в 124 мільярди доларів. Він займає четверте місце в рейтингу найбагатших людей в світі. Скільки отримає Мелінда Гейтс, поки залишається загадкою. З огляду на, що вже колишнє подружжя обійшлися без тривалої тяжби, можна припустити, що вони знайшли рішення, яке влаштувало обох.

Нагадаємо, Американський бізнесмен Білл Гейтс опублікував щорічний список книг, який він рекомендує прочитати влітку. Цього року засновник Microsoft зосередив свою увагу на темі складних відносин між людством і природою. "Який не була причина, більшість книг в моїй річному списку для читання стосуються того, що відбувається, коли люди вступають в конфлікт з навколишнім світом", - написав він. Отже, перелік книг, які Білл Гейтс рекомендує для прочитання цього літа.

Отже, перелік книг, які Білл Гейтс рекомендує для прочитання цього літа: 1. "Under a White Sky: The Nature of the Future". Автор книги - Елізабет Коберт, журналістка, яка була нагороджена Пулітцерівською премією. У книзі вона розглядає питання про те, чи можуть людські інновації стати порятунком для планети, яку вони руйнують.