Чоловік три місяці ховався від COVID-19 в аеропорту

Чоловік прикидався співробітником зони безпеки

Кілька днів тому в аеропорту Чикаго (США) було затримано чоловіка Адітья Сінгх, який, як виявилося, там жив три місяці, тому що вирішив не летіти додому через страх заразитися коронавірусною інфекцією.

З'ясувалося, що 36-річний чоловік живе в передмісті Лос-Анджелеса, у нього немає постійної роботи й раніше він не порушував закон. Пасажир три місяці прикидався співробітником зони безпеки та таємно жив в аеропорту, тому що не хотів повертатися додому. За словами чоловіка, він боявся заразитися коронавірусною інфекцією. Його ніхто не помічав, а підгодовували його інші пасажири.

Днями до чоловіка підійшли двоє співробітників авіакомпанії й попросили показати документи. Адітья Сінгх зняв захисну маску і пред'явив службовий жетон, який втратив в приміщенні один з менеджерів. Пізніше він зізнався, що просто не хоче летіти додому.

Чоловіка звинуватили в дрібній крадіжці й тому, що він незаконно потрапив на заборонену територію. Йому дозволили вийти на свободу під заставу в 1 тисячу доларів, але за умови, що він більше не буде з'являтися в міжнародному аеропорту.

Нагадаємо, що британський авіаексперт Мартін Ліндсторм розповів, де пасажирів підстерігає небезпека в аеропорту під час пандемії. Виявилося, що найпростіше підхопити коронавірус на паспортному контролі. Але потенційно небезпечні предмети можуть виявитися навіть в ручній поклажі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий сервіс AirlineRatings, на якому зібрані дані про міжнародні та регіональні авіакомпанії, опублікував список найбезпечніших авіаперевізників за 2020 рік.