Головна Новини Світ США Де зараз Санта Клаус: військові США відслідковують маршрут головного героя свята (пряма трансляція)
commentss НОВИНИ Всі новини

Де зараз Санта Клаус: військові США відслідковують маршрут головного героя свята (пряма трансляція)

Чарівник неймовірно швидкий на своїй упряжці з оленями

24 грудня 2020, 20:05
Поділіться публікацією:

В Америці оголосили про увімкнення спеціального трекера Санти. Із будь-якої точки світу можна спостерігати за тим, як Санта Клаус подорожує в оленячій упряжці, аби доставити подарунки всім гарним хлопчикам і дівчаткам. Пряму трансляцію забезпечують військові США, передає ABC News.

Де зараз Санта Клаус: військові США відслідковують маршрут головного героя свята (пряма трансляція)

Де ж зараз Санта? Фото із вільних джерел

Католики планети відзначають Святвечір, а це означає, що Санта вже почав свою роботу. Презенти від бородатого чарівника чекають діти (та й дорослі) в різних країнах. Для підтримки віри в зимову казку військові із Північноамериканського командування повітряно-космічної оборони (NORAD) активували свій "Санта-трекер". 

Віртуальна програма створена таким чином, щоб кожен, хто долучиться до трансляції, міг побачити, де саме знаходиться нині сам Санта Клаус. 

Команда "Коментарів" переконана, що навіть коли ви не святкуєте католицьке Різдво, долучившись до спостереження за Сантою у прямому ефірі все одно додасть вам святкового настрою. Час для дива!

Але бути Сантою не так просто! Раніше видання повідомляло, що Мережу розвеселило відео із Санта Клаусом, який заплутався в лініях електромереж. Також можна дізнатися, яким чином Санта у Бельгії заразив коронавірусом не один десяток літніх людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.noradsanta.org/
comments

Обговорення


Новини