Духовний радник Трампа зачитала дуже емоційну молитву, благаючи бога допомогти переобранню президента

Дика промова, не схожа на звернення до Бога

У соціальних мережах поширюється відеозапис молитви духовника Дональда Трампа Паули Уайт, яка дуже емоційно молиться Богу за перемогу кандидата від Республіканської партії. На її думку, зараз в хід виборів втрутилися "демонічні сили", які намагаються вкрасти у її підопічного перемогу.

"Я чую голос з небес, вороги всюди, але ми впадемо на коліна і будемо молити про перемогу", - сотню раз сказала Уайт.

Видно, що своєю промовою жінка ввела в транс усіх присутніх в залі. Люди в такт їй розмахують руками та повторюють слова "молитви". Деяким, напевно, не під силу запам'ятати текст звернення до Бога. Чоловік в шортах за спиною жінки кілька разів пройшов, тримаючи перед собою зошит і читаючи звідти.

Коментатори під постом порівнюють цю молитву з біснуванням, але ж в ніякому разі не зверненням до Бога. Деякі роблять припущення, що жінка взяла якісь препарати і ввела себе в транс. Треті порівнюють промову з читанням репу.



Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що виборчий штаб кандидата від республіканців США Дональда Трампа в середу, 4 листопада, звернувся до суду з позовом про припинення підрахунку голосів в штаті Джорджія, передає агентство Associated Press.