Головна Новини Світ США Китайський шпигун переспав з двома мерами США і членами Конгресу - ФБР
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайський шпигун переспав з двома мерами США і членами Конгресу - ФБР

Жінка втекла з США під час розслідування ФБР

8 грудня 2020, 17:51 comments1851
Поділіться публікацією:

ФБР опублікувало звіт з докладним описом діяльності в США громадянина Китаю Фанг Фанг, або Крістіни Фанг. Про це пише американське видання Axios.

Китайський шпигун переспав з двома мерами США і членами Конгресу - ФБР

Фанг Фанг (Кристина Фанг)

Повідомляється, що Фанг переслідувала початківців політиків, в тому числі конгресменів США, в районі Каліфорнії з 2011 по 2015 рік. Як пише видання,  під час перебування в Штатах Фанг націлилася на демократичного представника Еріка Свалвелла, одного з наймолодших членів Палати представників. Повідомляється, що Фанг взаємодіяла зі Свалвеллом на кількох заходах, допомогла зібрати кошти для його кампанії з переобрання і розмістити як мінімум одного стажиста в його офісі.

Вона також мала романтичні або сексуальні відносини як мінімум з двома мерами США з Середнього Заходу. Жінка втекла з США під час розслідування ФБР за президентства Обами.

Видання додало, що увага до діяльності китайської розвідки збережеться і під час президентства Байдена.

Нагадаємо, служби розвідки США і Німеччини в черговий раз виступили з попередженнями про те, що встановлене урядом Китаю податкове програмне забезпечення в розповсюдженні шкідливих програм, які забезпечує доступ до додатків.

Раніше стало відомо, що понад 1000 китайських дослідників покинули Сполучені Штати на тлі репресій у зв'язку з крадіжкою технологій.

Як повідомляли "Коментарі", адміністрація Трампа відмовилася від покупки ще 100 мільйонів доз вакцини Pfizer, поки компанія не виконає зобов'язання по іншим міжнародним договорам. Відповідно до контракту з Pfizer адміністрація Трампа зобов'язалася купити перші 100 мільйонів доз.









Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

klopkovaoksana

8 грудня 2020, 18:23

CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://bit.do/sehub


Новини