Майк Джонсон розповів, як Трамп зможе закінчити війну: чому це точно Путіну не сподобається

Майк Джонсон зазначив, що у США підтримують ідею світу через силу

Ходять лише чутки про те, що Дональд Трамп у разі перемоги на виборах США погодиться на низку поступок перед російським диктатором Путіним, аби закінчити війну в Україні. Насправді Дональд Трамп зможе закінчити війну Росії проти України лише, якщо продемонструє силу. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі каналу ABC News зробив спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон.

Джонсон зазначив, що він абсолютно впевнений, що Трамп зможе покласти край цій війні, бо продемонструє силу.

"Ми підтримуємо ідею миру через силу. Ми не мали цього за три з половиною роки адміністрації Байдена. Це було з точністю навпаки", - зазначив Майк Джонсон.

Спікер запевнив, що Дональд Трамп може просто телефоном "висунути погрози та вимоги противникам у всьому світі, на які вони звертають увагу, тому що у певному сенсі бояться його". Це, за його словами, є справжньою цінністю.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Володимир Зеленський заявив, що Україна не прийме плану Трампа, який передбачає якнайшвидше закінчення війни зі втратою територій, але без санкцій і трибуналу для Путіна.

"Якщо він хоче зробити це за 24 години, простим варіантом буде підштовхнути нас платити. Тому що зрозуміло як це зробити. Це означає просто зупинитися, віддати і забути. Без санкцій, без нічого. Путін забере території, Путін створить перемогу для свого суспільства" і все. Ніхто не сяде у в'язницю, жодної відповідальності, жодного трибуналу, зовсім нічого", - сказав Зеленський.

Президент Зеленський вважає, що Україна не піде на такі умови закінчення війни. Крім того, за словами Зеленського, Україну ніхто не змусить це зробити, зокрема й Дональд Трамп.