Головна Новини Світ США На борту рейсу United від коронавірусу помер пасажир, який збрехав про діагноз
commentss НОВИНИ Всі новини

На борту рейсу United від коронавірусу помер пасажир, який збрехав про діагноз

Бортпровідники намагалися реанімувати чоловіка, однак спроби увінчалися успіхом

21 грудня 2020, 14:38
Поділіться публікацією:

Під час польоту з Орландо до Лос-Анджелесу, на борту літака компанії United Airlines, від коронавірусного захворювання помер пасажир. За словами бортпровідників, він збрехав про відсутність діагнозу.

На борту рейсу United від коронавірусу помер пасажир, який збрехав про діагноз

ФОТО: Фокус

Відомо, що стан здоров'я чоловіка погіршився ще до польоту. Інші пасажири розповіли, що помітили у нього утруднення дихання, а також сильне потовиділення, однак під час реєстрації на рейс пасажир заперечував присутність симптомів коронавірусного захворювання.

По закінченню 90 хвилин перельоту, стан чоловіка погіршився і пілот прийняв рішення екстреної посадки, але пасажир втратив свідомість і перестав подавати ознаки життя. Бортпровідники спробували реанімувати чоловіка, але, на жаль, безрезультатно. Серед пасажирів на борту літака також виявилися кілька лікарів, однак і їхні зусилля з порятунку життя чоловіка зазнали невдачі.

"Я встав і сказав, я можу допомогти з серцево-легеневої реанімації. Ми робили масаж серця, надягли на нього кисневу маску, для штучної вентиляції легенів використовували мішок Амбу — механічний ручний пристрій, ніхто не робив штучне дихання рот в рот", — розповів Тоні Альдапа, лікар, який опинився в літаку.

Літак посадили в Новому Орлеані та передали бездиханне тіло чоловіка медикам. Після цього сидіння, на якому летів коронавірусний пасажир, продезінфікували, і літак продовжив свій рейс.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що новий штам коронавірусного захворювання виявили ще в чотирьох країнах. Новий вид коронавірусу був виявлений в Данії, ПАР, Нідерландах та Австралії. Вважається, що цей штам є більш заразним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини