Головна Новини Світ США На що чекати після виборів президента США
commentss НОВИНИ Всі новини

На що чекати після виборів президента США

Експерти очікують низку протестів та заворушень після виборів президента США

3 листопада 2020, 16:20
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 3 листопада, в США розпочалися вибори. За крісло президента змагаються республіканець Дональд Трамп та демократ Джо Байден, яким відповідно 74 та 78 років, за посаду віцепрезидента ведуть боротьбу Майкл Пенс і Камала Харріс. 

На що чекати після виборів президента США

Фото: РІА Новини

Вибори 2020 року вважають напруженими, адже у двох кандидатів на пост президента майже однакова кількість прихильників. Варто наголосити і той факт, що цьогорічна явка виявилася рекордною за останні десятиліття. 

Зазвичай результати виборів швидко підраховують та оголошують одразу вночі після обрання президента. Цього разу процес підрахунків може затриматися, оскільки велика кількість людей відправлятиме свої голоси поштою.

Експерти прогнозують заворушення та протести після оголошення результатів виборів. Це пов’язують з тим, що за загальнонаціональними опитуваннями, різниця між двома кандидатами різниться в кілька голосів. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Щоб убезпечити себе та своє майно після оголошення результатів, власники бізнесу у деяких штатах Америки вирішили зачинити свої заклади та забити вікна фанерою.

Слід додати, що американці сьогодні обиратимуть не тільки президента та віцепрезидента, а й кандидатів до Палати Представників та Сенату.

Також можете переглянути дані соцопитувань щодо виборів президента Америки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини