Напередодні зустрічі із Зеленським Гарріс зробила заяву про Україну

Гарріс нагадала про важливість і надалі підтримувати український народ

Віце-президент США та кандидат у президенти США Камала Гарріс нагадала про непохитну прихильність до українського народу перед зустріччю з президентом України Володимиром Зеленським, яка запланована на наступний тиждень. Як передає портал "Коментарі", про це Гарріс написала в X (Twitter).

Камала Гарріс нагадала, що ця зустріч із Володимиром Зеленським стане сьомою для неї.

"Ми з президентом Байденом чітко заявили: наша прихильність до українського народу, який бореться за свою свободу, непохитна", - підкреслила Гарріс.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Володимир Зеленський під час візиту до Штатів має намір представити план перемоги України як чинному лідеру США Джо Байдену, так і кандидатам у президенти "демократці" Камалі Гарріс та "республіканцю" Дональду Трампу.

"Він має представити план Байдену, коли вони зустрінуться в кулуарах Генеральної Асамблеї ООН пізніше цього місяця. Він також хоче поділитися планами з Харріс та Трампом", - йдеться у публікації Bloomberg.

Очікується, що під час свого візиту до США український лідер відстоюватиме позицію України у війні з Росією, а також знову порушить питання про членство країни в НАТО та Європейському Союзі. Крім того, пише Bloomberg, Володимир Зеленський під час візиту до Штатів, швидше за все, укладе економічні та збережені угоди, і порушуватиме питання про постачання більш передової зброї в рамках українського плану перемоги.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Дональд Трамп готується зустрітися з Володимиром Зеленським: коли це може статися.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Зеленський готується до зустрічі з Трампом: є лише одне прохання до республіканця.