Несподівана похвала: Маск визнав успіх Гарріс у дебатах із Трампом

Ілон Маск несподівано похвалив Гарріс після дебатів із Трампом

У Сполучених Штатах відбулися дебати, де зіткнулися два відомі політики: віце-президент Камала Харріс і колишній президент Дональд Трамп. Це був перший великий дебат для Гарріс і восьмий для досвідченого Трампа.

Дебати викликали велику цікавість, і навіть Ілон Маск, відомий своїми проектами Tesla та SpaceX, висловився про них. Він написав у соцмережі X, що Гарріс перевершила очікування більшості на цих дебатах. Але Маск також додав, що продовжуватиме підтримувати Трампа.

"Камала Гарріс сьогодні ввечері перевершила очікування більшості людей. Проте коли справа доходить до виконання завдань, а не просто до приємних слів, я твердо вірю, що Трамп виконає свою роботу набагато краще. Зрештою, якщо Камала може робити великі речі , Чому вона цього не робить? Байден рідко з'являється на роботі, тому вона вже головна", - заявив Маск.

Маск зазначив, що, незважаючи на успіх Гарріс у дебатах, Трамп краще впорається з виконанням завдань. Він також висловив сумніви щодо ефективності нинішнього уряду і заявив, що без серйозних реформ ситуація лише погіршуватиметься.

"Трамп підтримує урядову комісію з ефективності, щоб дозволити робити великі речі, Камала – ні. Ми ніколи не досягнемо Марса, якщо Камала переможе", – стверджує Маск.

За словами Маска, у разі перемоги Гарріс, "плани досягнення Марса" будуть під загрозою. Він упевнений, що саме республіканські лідери на кшталт Трампа можуть краще підтримувати великі наукові та технологічні проекти.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Популярна американська співачка Тейлор Свіфт заявила про свою підтримку кандидата від Демократичної партії Камали Харріс на президентських виборах у США, які відбудуться 5 листопада цього року. Свіфт зробила цю заяву через свій аккаунт в Instagram, реагуючи на спробу чинного президента Дональда Трампа використати її зображення для просування своєї кампанії.