Головна Новини Світ США Netflix, Disney і HBO виступили з гучною заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix, Disney і HBO виступили з гучною заявою

Онлайн-кінотеатри засудили расизм

2 червня 2020, 17:58 comments1209
Поділіться публікацією:

Найбільші світові онлайн-кінотеатри і виробники вмісту в сфері кіно виступили із заявами про обговорення расизму на тлі протестів у США після смерті темношкірого Джорджа Флойда в ході затримання поліцейськими. Про це повідомили у виданні Business Insider.

Netflix, Disney і HBO виступили з гучною заявою

"Ми підтримуємо темношкірих сьогодні. Ми спостерігаємо расизм кожен день. Ми чуємо вас, ми з вами", — написали представники онлайн-кінотеатру Hulu.

"Ми проти расизму. Ми за інклюзивність. Ми підтримуємо наших темношкірих колег та інших темношкірих по всьому світу. Ми повинні об'єднатися", — заявили представники Disney.

"Життя темношкірих має значення. Мовчати — значить бути співучасником. На нашій платформі працюють в тому числі темношкірі співробітники, творці й інші таланти. А серед наших користувачів багато темношкірих", — написали представники Netflix.

Підрозділи WarnerMedia, куди входять популярні онлайн-кінотеатр HBO Max і телеканал HBO, перейменували акаунти в соціальних мережах на #BlackLivesMatter.

"Ми підтримуємо наших темношкірих колег, користувачів, акторів і всіх співробітників — вони всі страждають від безглуздого насильства", — заявили в WarnerMedia.

Як повідомляв портал "Коментарі", на тлі протестів у США інтернет-магазинах набирають популярність незвичайні товари.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини