Головна Новини Світ США Незабутнє прощання: Трамп може використати ядерну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Незабутнє прощання: Трамп може використати ядерну зброю

Нині Дональд Трамп надто стурбований та перебуває у понурому стані

8 січня 2021, 23:30 comments1370
Поділіться публікацією:

Спікер Палати представників США Ненсі Пелосі припускає, що Дональд Трамп може розпочати війну або ж використати ядерну зброю. Про це сповістило CNN.

Незабутнє прощання: Трамп може використати ядерну зброю

Дональд Трамп може використати ядерну зброю та розпочати війну. Фото: Gazeta.ru

Ненсі Пелосі відзначає, що останнім часом політик надто стурбований та перебуває у понурому стані. Це може бути дуже небезпечною ознакою. Депресію Трампа пов'язують з відставкою, подіями в Америці та масовою критикою його правління.

Спікер Палати представників Америки занепокоєна. Вона відправила листа до депутатів з закликом вжити всіх заходів безпеки аби Дональд Трамп не вчинив необдуманих дій.

"Ми повинні зробити все, що в наших силах, щоб захистити американський народ від незбалансованого нападу Трампа на нашу країну і нашу демократію", — писала в повідомлені спікер.

Подробиці щодо забезпечення спокою в країні Ненсі Пелосі обговорила очільником Об'єднаного комітету начальників штабів ВС США Марком Міллі.

Окрім того Пелосі неодноразово просила республіканців аби ті якимсь чином вплинули на Трампа та переконали його якнайшвидше залишити посаду президента.

Нагадаємо, що шостого січня прихильники президента Дональда Трампа зібралися під Капітолієм США, коли депутати намагалися підрахувати голоси, що підтверджують перемогу обраного президента Джо Байдена. Громадяни вдавалися і до бійок з поліцією. Частина людей поводила себе дуже агресивно. Ситуація настільки вийшла з-під контролю, що Офіцерам поліції було дозволено використовувати перцеві балончики та застосовувати силу.

Також сайт "Коментарі" розповідає, чи прийде Дональд Трамп на інавгурацію Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини