Обама висміяла Трампа за його заяви про темношкірих

Трамп критикував іммігрантів, які влаштовуються на "чорну роботу", а тепер отримав відповідь від Мішель Обами.

20 серпня відбувся національний з’їзд Демократичної партії на якому Камалу Гарріс було офіційно обрано кандидаткою в президенти США. Барак Обама став основним доповідачем на з’їзді, але найбільше враження та захоплення натовпу справила його дружина Мішель, яка розкритикувала Трампа.

Колишня перша леді США протягом усієї промови не шкодувала слів, коли говорила про Дональда Трампа та загрозу, яку він, на її думку, може мати для країни та демократії. Також Мішель Обама розповіла про расизм з яким вона та її чоловік зіткнулись протягом восьми років перебування в Білому домі. За її словами расизм часто підтримувалися Трампом, який роками проштовхував "бертеризм" - теорія змови, що перший чорношкірий президент США народився не в Америці, а отже не мав права бути президентом.

"Роками Дональд Трамп робив усе, що в його силах, щоб змусити людей залякати нас. Його обмежений вузький погляд на світ змушував його відчувати загрозу через існування двох працьовитих, високоосвічених, успішних людей, які випадково були темношкірими", - сказала Обама.

Далі колишня перша леді США згадала суперечливі вислови Трампа, які прозвучали під час його дебатів із Джо Байденом у червні. Лідер Республіканської партії тоді говорив про іммігрантів, які влаштовуються на "чорну роботу" та "латиноамериканську роботу".

"Почекай, я хочу знати – хтось скаже йому, що робота, яку він зараз хоче отримати, може бути однією з тих "чорних робіт"?", - сказала Обама натякаючи, що раніше президентом був Барак Обама.

Барак Обама також піддав Трампа гострій критиці і назвав його "78-річним мільярдером, який не перестає скиглити на свої проблеми" і спрямовує країну в "хаос і заворушення". Також Обама висміяв схильність Трампа до дитячих прізвиськ, шалених теорій змови та його одержимість "розмірами натовпу", маючи на увазі сексуальну невпевненість лідера республіканців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп висунув неймовірну теорію змови про прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

Також "Коментарі" писали про Трампа, який потрапив у расистський скандал критикуючи Камалу Гарріс.