Головна Новини Світ США PepsiCo випустить напій, який допоможе покупцям впоратися зі стресом і заснути
commentss НОВИНИ Всі новини

PepsiCo випустить напій, який допоможе покупцям впоратися зі стресом і заснути

До складу входить L-теанин, який покращує якість сну

15 вересня 2020, 21:04
Поділіться публікацією:

Відома американська компанія, яка протягом багатьох років займалася виготовленням газованих напоїв, вирішила на цьому не зупинятися. PepsiCo має намір випускати напої, які допоможуть людям швидше заснути. Про це пише видання fraza.

PepsiCo випустить напій, який допоможе покупцям впоратися зі стресом і заснути

PepsiCo представила напій Driftwell. Фото: vc

Майбутня новинка отримала назву Driftwell, з її допомогою люди зможуть зняти стрес після трудового дня і швидше заснути. Такі функції напій зможе виконувати тому, що в його складі будуть амінокислоти природного походження. Ця амінокислота здатна знизити стрес і відновити десяту частину добової норми магнію. Передбачається, що смак цього снодійного продукту буде ожиново-лавандовий.

Створити такий незвичайний напій автори захотіли після того, як у всьому світі значно збільшився рівень стресу і тривожності. А також безсоння серед великої кількості людей. Але розробкою продукту компанія почала займатися ще до початку пандемії.

PepsiCo планує випустити снодійний напій в першому кварталі 2021 року. Його обсяг становитиме близько 220 мілілітрів. І така цифра вибрана не просто так: працівники компанії впевнені в тому, що саме такий обсяг рідини можна випити перед сном.

"Це нова категорія і, думаю, ми зможемо стати в ній першими", — розповіла агентству віце-президент з інновацій і можливостям підрозділи напоїв Pepsi в Північній Америці Емілі Сільвер.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, шість фунтів стерлінгів за пляшку: в Британії з'явилося вершкове пиво з Гаррі Поттера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини