Повернення Трампа до влади в США: Буданов зробив прогноз, що обнадіює

Керівник ГУР наголосив, що американські вибори дуже непередбачувані

Хоча зараз ймовірний кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп пригрозив припинити допомогу Україні у разі повернення до влади, він уже неодноразово змінював свою позицію та дивував у доброму розумінні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "The Philadelphia Inquirer" зробив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

"Я спокійно ставлюся до можливості приходу Трампа до влади... Якщо проаналізувати його публічні виступи, він кілька разів змінював свою позицію. І сила вашої системи полягає в тому, що вона не дозволяє одній людині ухвалювати рішення в односторонньому порядку", - сказав Буданов.

За словами глави української розвідки, американські вибори дуже непередбачувані, але він вірить, що США та Україна разом здобуть перемогу у війні з Росією.

"І тут я наголошую, разом! На цьому я хотів би закінчити", - резюмував Кирило Буданов.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Кирило Буданов дав прогноз, скільки ще мінімум буде складною ситуація на фронті в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" – українські захисники вже вжили всіх необхідних заходів для захисту Сумської області від російських окупантів. Тому на сьогоднішній день говорити про нове масове вторгнення окупантів у цей регіон не доводиться.

Також видання "Коментарі" повідомляло - РФ пізно пити Боржомі: Кирило Буданов висловився про удари західною зброєю по території окупанта.

Раніше "Коментарі" інформували – буферної зони не буде: Буданов назвав мету настання РФ у Харківській області.