Головна Новини Світ США Прекрасне рішення: США привітали ЄС за запровадження санкцій проти Росії і Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

Прекрасне рішення: США привітали ЄС за запровадження санкцій проти Росії і Китаю

У Білому Домі США таке рішення назвали "найважливішою віхою в історії"

31 липня 2020, 14:08
Поділіться публікацією:

Держсекретар США Майк Помпео привітав керівництво Євросоюзу із запровадженням санкцій проти російських і китайських спецслужб, які здійснювали цифрові атаки на інформаційну систему держуправлінь західних країн. Про це повідомляє видання "Голос Америки".

Прекрасне рішення: США привітали ЄС за запровадження санкцій проти Росії і Китаю

"Сполучені Штати та ЄС мають загальне бачення відкритого, взаємопов'язаного і надійного кіберпростору і виступають за відповідальну поведінку на міжнародній сцені, - заявив держсекретар США. - Руйнівні, деструктивні і дестабілізаційні дії в кіберпросторі загрожують такому баченню".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Євросоюз вперше ввів санкції через кібератаки на такі наддержави як Росія і Китай, також економічні стягнення лягли на компанії Північної Кореї.

Чотири людини з російської військової розвідки потрапили під санкції за спроби здійснення хакерського нападу на організації по забороні використання хімічної зброї в Нідерландах у квітні 2018 року, - пише Reuters.

Компанії з Північної Кореї Chosun Expo, яка теж потрапила під санкції, звинувачують, серед іншого, в кібератаках на кіностудії Sony Pictures, щоб не допустити випуску сатиричного фільму про Кім Чен Ина.

Китайська компанія Haiti's Technology потрапила під санкції за звинуваченнями у крадіжці комерційних таємниць.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини