Продан будинок маніяка з "Мовчання ягнят": відома сума угоди

Нові власники планують дещо змінити особняк

Легендарний будинок американського трилера "Мовчання ягнят", розташований в місті Перріополіс, штат Пенсільванія, знайшов свого нового господаря. Через кілька місяців після того, як його виставили на продаж, знайшовся той, хто захотів стати його власником.

Новина про закритого продажу надійшла безпосередньо від агента з нерухомості, який допомагав оформити угоду. Дівчина повідомила про це на своїй сторінці в Інстаграм, зазначивши, що телефони рієлторів розривалися від численних дзвінків людей, які на власні очі хотіли побачити цей будинок. В результаті моторошний особняк купила родина, яка відвідала його незабаром після того, як він був внесений у список.

За сюжетом фільму цей особняк зберігає в собі дуже страшну історію. У ньому жив серійний вбивця, якого прозвали "Буффало Білл". Він вбивав спійманих їм жінок, після чого здирав з них шкіру. Всі дії відбувалися в цьому особняку. Фільм "Мовчання ягнят" завоював безліч нагород, включаючи "Оскар" і "Золотий глобус".

В останній раз будинок кіношного маніяка продавали у 2016 році. Тоді ціна на нього становила 195 000 доларів. Відомо, що зараз будинок був проданий за 298,5 тисячі доларів. До слова, нова сім'я, в'їхала в особняк, повідомила про те, що його скоро чекають деякі зміни. А які саме, вони незабаром розкажуть.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення The Sisters Sold It_Pittsburgh (@eileenallan_realtor)


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що американського актора звинуватили в канібалізмі. Його колишня дружина прокоментувала скандал в Instagram. Також сайт інформував про те, що відомого репера і його дружину звинувачують у зґвалтуванні дівчат.