Головна Новини Світ США Республіканці можуть підтримати відсторонення Трампа, - Axios
commentss НОВИНИ Всі новини

Республіканці можуть підтримати відсторонення Трампа, - Axios

За даними видання, республіканці побоюються нової хвилі протестів

7 січня 2021, 10:46
Поділіться публікацією:

Представники Республіканської партії Сполучених Штатів Америки можуть підтримати відсторонення чинного президента Дональда Трампа. Таке рішення члени Конгресу і співробітники адміністрації Трампа можуть прийняти в зв'язку з подіями в Капітолії США. Цю інформацію оприлюднило видання Axios, посилаючись на джерела серед республіканців.

Республіканці можуть підтримати відсторонення Трампа, - Axios

Дональд Трамп - фото з відкритих джерел

За даними видання, представники Республіканської партії можуть підтримати відсторонення Трампа через побоювання з приводу нових протестів і зіткнень. Вони вважають, що ще 14-денне перебування чинного глави США при владі, приведе до нових безладів в країні.

Як передає Axios, в партії також вважають, що ескалація негативно вплине на репутацію та імідж політичної сили.

Республіканці розглядають кілька сценаріїв розвитку подій в США стосовно Дональда Трампа. Одним з них є імпічмент, проте на нього, за даними видання, може не вистачити часу. Крім того, також обговорюється застосування 25-ї поправки до Конституції Сполучених Штатів Америки.

Нагадаємо, що вчора американці влаштували масову акцію протестів на захист чинного президента США Дональда Трампа. Шостого січня прихильники президента Дональда Трампа зібралися під Капітолієм США, коли депутати намагалися підрахувати голоси, які підтверджують перемогу обраного президента Джо Байдена. Громадяни вийшли на масовий протест.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що обраний президент США Джо Байден заявив , що керівництво Пентагону, а також одне з ключових управлінь Білого дому перешкоджають передачі справ новій адміністрації.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини