Головна Новини Світ США США дадуть санкціями на вирок Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

США дадуть санкціями на вирок Навального

Законопроект про санкції проти відповідальних за ці дії осіб буде внесений уже на поточному тижні

3 лютого 2021, 00:50
Поділіться публікацією:

На розгляд Сенату США найближчим часом буде винесено перелік санкційних обмежень щодо РФ. Таким чином Сполучені Штати дадуть відповідь на винесення вироку російському опозиціонеру і громадському діячеві Алексе. Навальному.

США дадуть санкціями на вирок Навального

Олексій Навальний (фото з відкритих джерел)

Про це засобам масової інформації повідомив американський сенатор від Республіканської партії Мітт Ромні

"Резолюції з санкціями проти причетних до отруєння і тюремного ув'язнення Навального винесуть на голосування на цьому тижні. Сильні лідери не повинні садити супротивників, щоб зберегти владу. Спочатку Навального отруїли, а коли це не вдалося, режим Путіна засудив його до в'язниці після фіктивного процесу" — йдеться в повідомленні сенатора.

Дані санкції будуть набагато ефективнішими, ніж попередні заходи США і їх союзників, спрямовані на стримування дій Кремля, зазначив він.

Нагадаємо, суд в Москві розглянув клопотання ФСВП про заміну умовного терміну російському опозиціонеру Олексію Навальному на реальний. Після вирахування домашнього арешту і часу, проведеного в СІЗО, йому доведеться відбути близько 2,5 років покарання. До вступу вироку в силу Олексій Навальний залишиться під вартою. Відповідне рішення Симоновський суд Москви оголосив 2 лютого, задовольнивши клопотання Федеральної служби виконання покарань РФ і прокуратури по так званій справі "Ів Роше".

Російські відомі блогери відреагували так. Телеведуча Ксенія Собчак на своїй сторінці в Інстаграм назвала суд на Навальний — головною подією року.Як вважає відомий російський блогер, вона б не голосувала за Навального на президентських виборах, але вона хотіла б мати законну можливість просто не поставити галочку навпроти його прізвища.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини