Головна Новини Світ США США і Китай відмовляються відновлювати авіасполучення між собою
commentss НОВИНИ Всі новини

США і Китай відмовляються відновлювати авіасполучення між собою

Вашингтон має намір відмовити в перельоті китайським авіалініям у відповідь на відмову Пекіна відкривати авіасполучення Китаю з США

3 червня 2020, 18:24 comments1422
Поділіться публікацією:

Глава Білого Дому у Вашингтоні Дональд Трамп має намір заборонити авіалініям Китаю здійснювати польоти в повітряному просторі США. Таке можливе рішення стане відповіддю на відмову Пекіна відновлювати перельоти американських авіаліній. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на джерела в Reuters.

США і Китай відмовляються відновлювати авіасполучення між собою

У Вашингтоні вважають, що Пекін порушив домовленість про рейси  між країнами. Очікується, що обмеження набудуть чинності 16 червня, але дату можуть перенести.

У Білому домі та Департаменті транспорту поки що відмовляються коментувати цю інформацію.

Зазначимо, що ще в кінці травня адміністрація Трампа звинуватила китайський уряд в тому, що воно не дозволяє американським авіакомпаніям відновити польоти в Китай.

Авіакомпанії Delta Air Lines і United Airlines попросили відновити польоти в Китай вже в червні, в той час як китайські перевізники продовжують здійснювати рейси в США під час коронавирусной пандемії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про можливі перспективи США в отриманні компенсації Китаю за спалах коронавіруса, що стрімко обрушило економіку в ряді західних країн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини