Головна Новини Світ США Шварценеггер різко висловився на адресу Дональда Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Шварценеггер різко висловився на адресу Дональда Трампа

Колишній губернатор Каліфорнії назвав Трампа найгіршим президентом в історії

11 січня 2021, 08:57 comments1037
Поділіться публікацією:

Екс-губернатор штату Каліфорнія, відомий актор Арнольд Шварценеггер різко висловився на адресу 45-го президента Сполучених Штатів Америки, назвавши його гіршим главою держави в історії. Про це Шварценеггер написав в Twitter.

Шварценеггер різко висловився на адресу Дональда Трампа

Арнольд Шварценеггер - фото з відкритих джерел

"Він провалився як лідер і запам'ятається як найгірший президент в історії", — йдеться в повідомленні актора.

Арнольд Шварценеггер також підкреслив, що нещодавні події в Капітолії США нагадали йому про єврейські погроми в Німеччині за часів правління Гітлера.

Нагадаємо, що 6 січня прихильники президента Дональда Трампа зібралися під Капітолієм США, коли депутати намагалися підрахувати голоси, які підтверджують перемогу обраного президента Джо Байдена. Громадяни вийшли на масовий протест.

У правоохоронних органах повідомили, що офіцер американської поліції, який постраждав в результаті захоплення Капітолію, помер. Згідно з офіційними даними, це вже п'ятий випадок смерті в результаті штурму шанувальниками Дональда Трампа американського парламенту.

Попри події в Капітолії, Конгрес Сполучених Штатів Америки підрахував голоси Колегії вибірників на виборах президента США і перемога представника Демократичної партії Джо Байдена затверджена офіційно.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло про те, що особиста сторінка 45-го президента США Дональда Трампа в мережі Twitter видалена назавжди. Представники Twitter переконані, що деякі публікації колишнього глави Штатів підбурюють прихильників його політики і спонукають до насильницького утримання влади. Соцмережа жорстко контролює наявність повідомлень, що викликають ненависть, і саме тому вирішила заблокувати сторінку Дональда Трампа без можливості відновлення.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини