Головна Новини Світ США «Ти жалюгідний»: письменник Стівен Кінг жорстко висміяв Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ти жалюгідний»: письменник Стівен Кінг жорстко висміяв Трампа

Стівен Кінг прокоментував вибори в США

9 листопада 2020, 16:35
Поділіться публікацією:

"Король жахів" Стівен Кінг публічно звернувся до колишнього президента США Дональда Трампа і назвав його жалюгідним. Письменника обурила поведінка політика, через те, що він не зміг гідно прийняти поразку в виборних перегонах.

«Ти жалюгідний»: письменник Стівен Кінг жорстко висміяв Трампа

Стівен Кінг (фото з відкритих джерел)

"Ти програв, ти жалюгідний, самоназваний, інфантильний чоловік. Поступися і йди під три чорти", — написав Стівен Кінг у своєму акаунті в Twitter.

Його публікація стала дуже популярною в соціальній мережі, її лайкнуло майже 350 тисяч осіб, ще 60 тисяч поділилися думкою письменника.

Таке грубе висловлювання на адресу колишнього президента пов'язане з тим, що Трамп не хоче гідно визнавати свою поразку на виборах-2020. Він заявив про шахрайство і має намір оскаржувати результати голосування в деяких штатах.

Тим часом Джо Байден вже публічно звернувся до громадян США, оголосивши про свою перемогу. Він розповів про свої перші кроки на новій посаді.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що новий президент США Джо Байден після інавгурації, яка відбудеться в січні, має намір скасувати низку указів, виданих Дональдом Трампом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини