Трамп хотів принизити Зеленського у США: чого вимагав експрезидент

Дональд Трамп хотів проявити силу під час зустрічі з Володимиром Зеленським.

Колишній президент США Дональд Трамп мав велике бажання принизити президента України Володимира Зеленського та показати, що той має його шанувати. Про це заявив український журналіст та політичний оглядач Віталій Портніков.

Віталій Портников в ефірі телеканалу "Еспресо" прокоментував поведінку Трампа та його заяви про небажання зустрітись з Зеленським під час візиту президента України в США. За словами політичного оглядача, після поїздки Зеленського на завод у Пенсильванію, Трамп "починає біситись і вважати Зеленського зрадником".

Портников вважає, що заяви Трампа не свідчили про скасування зустріч із Зеленським, однак експрезидент США хотів проявити силу та показати, що його потрібно поважати.

"Трамп же не просто зустрівся з Зеленським. Він публікує у своїх соціальних мережах листа від Зеленського з проханням про зустріч. Немовби Зеленський просить вибачення й визнає, який Трамп великий. Після цього Трамп готовий з ним зустрітись", - вважає Портников.

Як приклад, інші світові лідери не мали проблем, коли відвідували США та домовлялись про зустріч з Дональдом Трампом.

"Ніхто не висував їм жодних претензій, не вимагав від них жодних листів й не публікував такі листи в соціальних мережах. От бажання так принизити було тільки щодо Зеленського. Трамп хотів показати, що Зеленський має його шанувати", - заявив Портников.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що план перемоги Зеленського може стати небезпечним для України.

Також "Коментарі" писали, що у США закликали Зеленського не показувати план перемоги Дональду Трампу.