Трамп наближається до перемога та підкорив ще один штат у США

Його суперниця Нікі Гейлі визнала перевагу Трампа, але заявила, що "перегони ще не закінчилися".

Дональд Трамп став переможцем під час виборів кандидата від Республіканської партії до президентських виборів у листопаді 2024 року – на цей раз в штаті Нью-Гемпшир.

Як інформує Reuters, за результатами підрахунків більшої частини бюлетенів, Трамп здобув приблизно 54% і значно відірвався від своєї головної суперниці Нікі Гейлі, яка має 43% голосів. Це друга перемога Трампа після того. як він переміг у штаті Айова на минулому тижні, що дає йому більше шансів в повторному змаганні за президентську посаду з теперішнім президентом Джо Байденом у листопаді.

Нікі Гейлі, екс-посол Сполучених Штатів в ООН, визнає перевагу Трампа, але заявляє, що "перегони ще не закінчилися".

"Ще буде голосування в десятках штатів і наступним є мій милий штат Південна Кароліна", - сказала вона, натякнувши, що отримає підтримку в штаті, де її колись обрали губернаторкою.

Представники виборчого штабу Нікі Гейлі у вівторок заявили, що вона продовжуватиме участь у партійних виборах до так званого Супервівторка, 5 березня, коли одного дня у всіх 16 штатах республіканці визначатимуть, кого вони хочуть висунути своїм кандидатом на президентських виборах восени.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Трюдо розповів, що найбільше лякає у можливому президентстві Трампа. Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо заявив, що його уряд готується до можливого повернення 45-го президента США Дональда Трампа до Білого дому. Джастін Трюдо заявив, що Дональд Трамп "уособлює невизначеність".

Він зазначив, що Канаді вдавалося керувати відносинами з Дональдом Трампом, показуючи, що Оттава та Вашингтон можуть забезпечити спільне економічне зростання.