Трамп назвав головну тему, яку підніме на зустрічі з Зеленським

Зустріч Зеленського з республіканцем має відбутися сьогодні

Як інформує портал "Коментарі", екс-глава Булого дому та кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що говоритиме з українським президентом Володимиром Зеленським про ключове питання, яке хвилює всіх, а саме – про припинення війни.

"Давайте доб'ємося миру. Нам потрібен мир! Нам треба покінчити зі смертями та руйнуваннями. Ви так не думаєте? Хіба це буде погано?", - відповів Трамп журналістам, коли ті запитали, про що політик планує говорити з президентом України.

Також Дональда Трампа спитали, чи вважає він, що Київ має поступитися власними територіями для закінчення повномасштабної війни. На це екс-президент не дав однозначної відповіді. Республіканець закликав не поспішати і подивитися, як складеться ситуація. Трамп сказав так: "Подивимося, як буде. Подивимося".

Читайте також на порталі "Коментарі" - Дональд Трамп виступив із різкою критикою президента України Володимира Зеленського, звинувативши його у небажанні йти на угоду для врегулювання війни з Росією. За його словами, український лідер "відмовився укласти угоду", яка могла б запобігти руйнуванню країни. Про це повідомляє "CNN".

"Цих міст більше немає, а ми продовжуємо давати мільярди доларів людині, яка відмовилася укласти угоду. Не було такої угоди, яка не була б кращою за нинішню ситуацію. Україна зруйнована і не підлягає відновленню", — заявив Дональд Трамп.

Колишній президент також розкритикував адміністрацію президента США Джо Байдена та віце-президента Камалу Гарріс за систематичне видання величезних сум грошей на підтримку України. Трамп дав зрозуміти, що у разі свого переобрання Київ не отримає тих потоків фінансування, що йдуть зараз із Вашингтона.

Політик також висловив думку, що за "компетентного президента" конфлікту можна було б уникнути.