Головна Новини Світ США "Трамп нічого не знав про спонсорування талібів в Афганістані Росією", - Білий Дім
commentss НОВИНИ Всі новини

"Трамп нічого не знав про спонсорування талібів в Афганістані Росією", - Білий Дім

Президент США Дональд Трамп закликав видання The New York Time розкрити свої джерела інформації щодо розслідування про причетність Росії до фінансування афганських талібів

28 червня 2020, 16:59 comments1158
Поділіться публікацією:

Білий Дім у Вашингтоні нічого не знав про те, що Москва надавала фінансове сприяння терористичним організаціям талібів в Афганістані, про що газета The New York Time напередодні опублікувала статтю. Про це повідомив президент США Дональд Трамп у своєму Twitter.

"Трамп нічого не знав про спонсорування талібів в Афганістані Росією", - Білий Дім

Так, сам американський лідер назвав дане розслідування "інформаційним вкиданням і фейком" і закликав редакцію оприлюднити джерела свого розслідування.

Як стверджує Трамп, ні він, ні віце-президент Майк Пенс, ні апарат Білого дому ніколи не інформувалися про нібито напади з боку Росії на американських військових в Афганістані.

Президент США додав, що все заперечують наведену виданням NYT інформацію про те, що Росія пропонувала талібам винагороду за напади на американських військових. Трамп зазначив, що сили США в Афганістані "не було здійснено багато нападів"

Раніше повідомлялося, що американська розвідка дійшла висновку, що російські військові пропонували нагороди пов'язаних з талібами бойовиків в Афганістані, щоб ті вбили американських військових. Також учасники угруповання "Талібан" могли вбивати інших військових з числа міжнародної коаліції.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Дональд Трамп пояснив, чому не вживає радикальних заходів у відношенні Афганістану талібів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини