Трамп офіційно заявив, чи буде балотуватись на наступні вибори президента США

Дональд Трамп підготував спеціальне звернення до американського народу в якому оголосив, що у 2024 році буде змагатись за посаду президента США.

45-й президент США Дональд Трамп оголосив, що збирається балотуватись на виборах у 2024 році. Про це минулий президент США повідомив на своїй віллі Мар-а-Лаго в Палм-Біч, штат Флорида, пише портал "Коментарі" з посиланням на NPR.

Дональд Трамп офіційно оголосив участь у наступних виборах за посаду президента через тиждень після голосування у Сенат та Палату представників. Республіканці програли битву за Сенат, попри попередні результати, які були на користь партії Трампа. Наразі остаточних результатів немає, адже за одне місце в Сенаті пройде другий тур, попри це у демократів є 50 місць, що дозволяє приймати рішення на свою користь.

У Палаті представників остаточні результати ще не пораховані, ймовірно більшість здобудуть Республіканці. Хоч прибічники Трампа серед республіканців і отримали місця, але їх менше ніж очікували.

Для Трампа це було розчарування, але американець все ж повідомив про участь у наступних виборах в 2024 році.

"Я оголошую про свою кандидатуру в президенти Сполучених Штатів", - сказав 76-річний Трамп.

Таким чином Трамп готує потенційний реванш проти президента Джо Байдена, якому в цього року виповнюється 80 років. Окрім того, під час виступу Трамп постійно наголошував на величі Америки, яку потрібно повернути.

"Повернення Америки починається прямо зараз", - сказав Трамп, підкреслюючи, що США руйнується прямо на очах американців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв заяви Дмитра Медведєва, який стверджував про велич Росії, яку всі почали забувати через вивід військ з Херсону.

Також "Коментарі" писали про республіканку, яка є прибічницею Трампа. Конгресвумен Марджорі Тейлор Ґрін заявила, що Україна не отримає жодної копійки. Відповідне звернення потрапило в мережу. Американка попри такі заяви виграла вибори у демократів.