Трамп пообіцяв відібрати будинок у "безчесного" Байдена

Трамп знову відзначився новою популістською заявою

Колишній президент Америки знову відзначився цинічною заявою. Він знову заявив, що може закінчити війну в Україні ще до того, коли зайде до дверей свого "президентського" кабінету, якщо переможе на виборах США осінню.

Відомо, що він є головним кандидатом від республіканців. Новою обіцянкою про закінчення війни в Україні Трамп відзначився на виборчому мітингу в Нью-Джерсі. Його трансляція велася на американському ТБ.

"До того як я заїду до Овального кабінету, одразу після того, як я виграю (вибори), я вирішу жахливу війну між Росією та Україною. Я добре їх знаю".

Трамп заявив, що він виконає обіцянку щойно відбере Білий дім у "безчесного" Джо Байдена. Це станеться з найпершого дня, конкретизував політик. Він також пообіцяв американцям чотири найкращі роки в історії США.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, хто може стати віце-президентом у разі перемоги Трампа. Майбутній кандидат в президенти США Дональд Трамп розглядає кандидатуру Ніккі Гейлі на посаду віце-президента.

Як пише видання Axios, близькі до кампаній обох кандидатів республіканці вважають, що примирення Трампа та Гейлі в інтересах обох, попри запеклу боротьбу між ними на праймеріз та розбіжності в поглядах на деякі важливі питання. Видання назначає, що наразі Трамп намагається компенсувати відставання у зборі коштів від президента Джо Байдена, а також оплатити судові витрати. Водночас Гейлі має міцні зв'язки з донорами, які з обережністю ставляться до екс-президента.

Як відомо, Ніккі Гейлі є послідовною прихильницею надання допомоги Україні.