Трамп ще до обрання розпочинає війну проти Зеленського: що заявив республіканець

Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ

Колишній глава Білого дому та кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп виступив із різкою критикою президента України Володимира Зеленського, звинувативши його у небажанні йти на угоду для врегулювання війни з Росією. За його словами, український лідер "відмовився укласти угоду", яка могла б запобігти руйнуванню країни. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє "CNN".

"Цих міст більше немає, а ми продовжуємо давати мільярди доларів людині, яка відмовилася укласти угоду. Не було такої угоди, яка не була б кращою за нинішню ситуацію. Україна зруйнована і не підлягає відновленню", - заявив Дональд Трамп.

Колишній президент також розкритикував адміністрацію президента США Джо Байдена та віце-президента Камалу Гарріс за систематичне видання величезних сум грошей на підтримку України. Трамп дав зрозуміти, що у разі свого переобрання Київ не отримає тих потоків фінансування, що йдуть зараз із Вашингтона.

Він також висловив думку, що за "компетентного президента" конфлікту можна було б уникнути.

"Щоразу, коли Зеленський приїжджає до нашої країни, він їде з 60 мільярдами доларів. Він, ймовірно, найбільший торговець на Землі", - зазначив Трамп.

Дійшло до того, що Трамп публічно звинуватив Байдена та Гарріс у вторгненні Росії в Україну. Трамп знову заявив, що "дуже добре ладив" із російським диктатором Володимиром Путіним і "багато з ним розмовляв", коли був президентом.

Читайте на порталі "Коментарі" - України більше немає: Трамп шокував новою заявою про війну.