Головна Новини Світ США Трамп став найгіршим президентом в історії США на думку американців
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп став найгіршим президентом в історії США на думку американців

Правління Дональда Трампа негативно оцінили 42% громадян Америки

21 грудня 2020, 14:20
Поділіться публікацією:

Громадяни Америки вважають Дональда Трампа найгіршим президентом в історії США. За даними соцопитувань телеканалу Fox News, 42% американців незадоволені політикою 45-го глави держави.

Трамп став найгіршим президентом в історії США на думку американців

Американці вважають Трампа найгіршим президентом в історії Штатів. Фото: slovoidilo.ua

Вісім відсотків з-поміж опитаних оцінюють його правління "нижче середнього".

Це абсолютний антирекорд, адже за словами соціолога Гаррі Ентена, американці ніколи не давали таких низьких оцінок. Минулі президенти набирали не більше двадцяти відсотків.

До правління Трампа середній показник становив чотирнадцять відсотків.

Проте сам Дональд Трамп, як і його прибічники, вважає себе одним з найкращих президентів за історію Штатів. Це підтверджує його твіт, який він поширив 20 грудня. 

Одного разу в Авраама Лінкольна запитали, як це почуватися найкращим президентом за всю історію. Відповідь Лінкольна була: "Не знаю, вам доведеться запитати Дональда Трампа" — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп в п'ятницю 18 грудня підписав закон, який виключить китайські компанії з фондових бірж США, якщо вони не будуть дотримуватися американських стандартів аудиту.

Раніше українсько-американський мільйонер Марк Гінзбург повідомив, що планував разом з Дональдом Трампом побудувати в Києві хмарочос. Будівля повинна була називатися Trump Tower. Трамп зрозумів, що це вигідне місце та вдалий бізнес, тож він забажав 4% від прибутків майбутнього хмарочоса. Це було платою за право використання гучного імені Дональда Трампа. Та мільйонер Марк Гінзбург зробив підрахунки, після яких зрозумів, що для нього такий бізнес не буде вигідний, тому Trump Tower так і залишився нереалізованим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини