Трамп вирішив карати тих, хто валить пам'ятники

Президент Трамп вирішив боротися з вуличними активістами

Громадські активісти, які руйнують пам'ятники і ображають національні цінності повинні понести заслужене покарання. За спалення прапора США вуличним хуліганам загрожує до року тюремного ув'язнення. З такою пропозицією виступив глава держави Дональд Трамп.

"Знавіснілий натовп допускає акти вандалізму щодо нашої історії, паплюжить наші прекрасні пам'ятники, звалює наші статуї, вимагаючи карати і переслідувати будь-кого, хто не відповідає їх розумінню абсолютного і тотального контролю. Ми цього не приймаємо. Ми повинні розробити законопроект, згідно з яким спалення американського прапора буде каратися роком тюремного ув'язнення", - сказав президент Трамп на передвиборчому мітингу в місті Талса в Оклахомі.

Як повідомляють місцеві журналісти, зустріч в Талсі не була особливо продуктивною — зал був наполовину порожнім, хоча для гостей приготували 19 тис. місць. Прихильників Трампа не набралося і на майданчику на відкритому повітрі — місця пустували. Вулиці були наповнені протестувальниками, які негативно ставляться до політики чинного президента.

Як повідомляв портал "Коментарі", глава Білого дому у Вашингтоні Дональд Трамп підписав указ, який вносить реформи у процес затримання співробітниками поліції. Нова поліцейська реформа включає заборону на застосування задушливих прийомів під час затримання, додаткову підготовку щодо застосування поліцейськими сили, а також створення бази даних співробітників, які вчинили подібні відхилення від устава.