Трамп визначився, чи піде вдруге на вибори президента США

На виборах президента США Дональду Трампу буде протистояти колишній віце-президент Джо Байден

Дональд Трамп погодився вдруге балотуватися на вибори президента США від Республіканської партії. Після цього він став офіційним кандидатом. Про своє рішення Трамп заявив в останній день з'їзду політичної сили, пише The Guardian.

Про свої плани на другий президентський термін Дональд Трамп заявляв і раніше. Але порушувати процедуру висунення кандидата не став. Спочатку республіканці на партійному з'їзді підтримали його кандидатуру. Потім йому дали деякий час, щоб подумати. І вже в фінальний день з'їзду Трамп дав відповідь, яка, загалом, не стала ні для кого сюрпризом. Чинний президент вирішив спробувати затриматися в Білому домі надовше.

"Я пишаюся, що ви мені довіряєте і висунули мене в президенти ще на 4 роки. Цю пропозицію я, звичайно, приймаю", - заявив Трамп.

Президент, а тепер ще й кандидат у президенти, пообіцяв захищати США від будь-яких небезпек і боротися за процвітання країни.

"Я продовжу боротьбу з комунізмом і фашизмом", - сказав він.

Не зміг упустити Дональд Трамп і можливості покритикувати свого головного конкурента на майбутніх виборах - демократа Джо Байдена.

"Протягом останніх чотирьох років ми тільки те й робили, що нейтралізували ті збитки, яких завдав Джо Байден за 47 років", - зазначив президент.

Самі вибори президента в США відбудуться вже в листопаді.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Джо Байден погодився представляти на виборах США Демократичну партію.