Головна Новини Світ США Трамп визнав поразку після розмови з радниками - Fox News
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп визнав поразку після розмови з радниками - Fox News

Джерела Fox News повідомляють, що Дональд Трамп визнав поразку

6 листопада 2020, 17:15 comments2330
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп визнає свою поразку в президентських перегонах після розмови з радниками, повідомляє Fox News в п'ятницю, посилаючись на свої джерела.

Трамп визнав поразку після розмови з радниками - Fox News

Фото: Дональд Трамп РИА Новости

Останні дані від Edison Research показали, що колишній віце-президент Джо Байден переміг в штаті Пенсільванія, і штаб-квартира служби назвала Байдена вірогідним переможцем. Раніше видання METRO повідомило, що Дональд Трамп "в люті подзвонив Руперту Мердоку" в ніч виборів після того, як медіа-магнат Fox News першим назвав результат в ключовому штаті Арізона. Сам Трамп є постійним гостем Fox News і, як кажуть, дивиться канал. Багато співробітників компанії гаряче підтримують президента і його плани, як пише видання.

Нагадаємо, коли Трамп заявив про впевненість у своїй перемозі в Twitter, по всій країні почалися протести. Мітингувальники біля Білого дому знесли огорожу, в Портленді й Нью-Йорку заарештували понад 50 людей.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Facebook планує помістити ім'я переможця президентських виборів в США в топ Facebook і Instagram, як тільки це буде заявлено більшістю ЗМІ.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини