Головна Новини Світ США Трамп влаштує грандіозну новорічну вечірку попри пандемію COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп влаштує грандіозну новорічну вечірку попри пандемію COVID-19

На вечірку Трампа запрошено понад 500 осіб

31 грудня 2020, 08:00
Поділіться публікацією:

Президент Америки Дональд Трамп в новорічну ніч 31 грудня збирається провести масову новорічну вечірку. Про це повідомляє американське видання The Hill.

Трамп влаштує грандіозну новорічну вечірку попри пандемію COVID-19

Трамп влаштує величезну вечірку на Новий рік. Фото: birdinflight.imgix.net

Президент влаштовує захід попри пандемію COVID-19, через яку померло 349 тисяч американців. Новорічне свято відбудеться на курорті самого політика Мар-а-Лаго в місті Палм-Біч, штат Флорида.

На вечірку було запрошено близько п'ятиста людей. Вхід на захід — платний. Один квиток коштує близько тисячі доларів.

Чи будуть на святі дотримуватися протиепідеміологічні заходи, невідомо.

Нагадаємо, що Дональд Трамп разом зі своєю дружиною вже перехворіли на коронавірус. Вони подолали хворобу у жовтні.

Раніше ми повідомляли, що громадяни Америки вважають Дональда Трампа найгіршим президентом в історії США. За даними соцопитувань телеканалу Fox News, 42% американців незадоволені політикою 45-го глави держави.

Вісім відсотків з-поміж опитаних оцінюють його правління "нижче середнього". Це абсолютний антирекорд, адже за словами соціолога Гаррі Ентена, американці ніколи не давали таких низьких оцінок. Минулі президенти набирали не більше двадцяти відсотків. До правління Трампа середній показник становив чотирнадцять відсотків. Проте сам Дональд Трамп, як і його прибічники, вважає себе одним з найкращих президентів за історію Штатів.

Також сайт "Коментарі" писав, що Дональд Трамп помилував своїх колишніх радників Пола Манафорта і Роджера Стоуна — ключових фігурантів у "російському" розслідуванні спеціального прокурора Роберта Мюллера. У цьому списку — колишній керівник президентської кампанії Дональда Трампа у 2016 році Пол Манафорт, а також давній радник президента США, політконсультант і лобіст Роджер Стоун. У переліку помилуваних також фігурує Чарльз Кушнер — батько радника президента США Джареда Кушнера, одруженого на Іванці Трамп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини