Головна Новини Світ США Трамп ввів надзвичайний стан у Вашингтоні: причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп ввів надзвичайний стан у Вашингтоні: причини

Таке рішення було прийнято в зв'язку з інавгурацією переможця президентських виборів США Джо Байдена

12 січня 2021, 09:27
Поділіться публікацією:

Чинний президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп схвалив введення надзвичайного стану в столиці Вашингтоні. Таке рішення було прийнято у зв'язку з інавгурацією переможця президентських виборів США, представника Демократичної партії Джо Байдена, яка повинна відбутися 20 січня. Про це повідомили в Білому домі.

Трамп ввів надзвичайний стан у Вашингтоні: причини

Трамп запровадив надзвичайний стан у Вашингтоні - фото з відкритих джерел

"Сьогодні президент Дональд Трамп оголосив, що в окрузі Колумбія вводиться надзвичайний стан, і наказав направити федеральну допомогу на додаток до зусиль міста реагувати на надзвичайну ситуацію, яка виникла у зв'язку з 59-ю інавгурацією президента з 11 по 24 січня", — йдеться в повідомленні.

У зв'язку з розпорядженням Трампа, Міністерство внутрішньої безпеки США і Федеральне агентство з надзвичайних ситуацій повинні будуть займатися координуванням питань стосовно надання допомоги. Згідно з рішенням, Федеральне агенство може задіяти всі необхідні ресурси, щоб полегшити боротьбу з наслідками ситуації.

Як було відомо раніше, американські ЗМІ повідомляли про те, що Федеральне бюро розслідувань США попередило американських правоохоронців про можливу загрозу серії протестів з боку правих екстремістів, які можуть штурмувати будівлі адміністративного значення, в разі передчасного відсторонення Трампа від президентської посади.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що екс-губернатор Каліфорнії, відомий актор Арнольд Шварценеггер різко висловився на адресу 45-го президента Сполучених Штатів Америки, назвавши його гіршим главою держави в історії. Про це Шварценеггер написав в Twitter.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини