Трампа під час замаху могла "врятувати" росіянка: про що це свідчить

Нібито Трампа врятувала каратистка з Рязані

Телеграм-канал "Типова Рязань" першим повідомив сенсаційну новину, що екс-президента Дональда Трампа нібито врятувала дівчина-каратистка з Рязані, пише у Фейсбуці політолог, військовий Тарас Березовець.

"Дівчина-охоронець, яка закрила Трампа від куль, - рязанка Ірина С. Майстер спорту з рукопашного бою та карате, учениця рязанського тренера майстра спорту Ольги Новікової та заслуженого тренера Росії Євгена Жирихова з Рязанської федерації рукопашного бою", - повідомив канал.

При цьому, "Типова Рязань" вказує, що справжнє ім’я дівчини змінено. Вона нібито родом з міста Скопіна. У 2000 році сім’я дівчини переїхала до США, де Ірина працювала тренером, навчалася в університеті та закінчила школу приватних охоронців.

"Підтвердження цієї інформації немає. Але якщо вона підтвердиться, російський слід може стати надто наочним. Фото каратистки і бодігарда Трампа однозначної відповіді не дають", - відзначив Березовець.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що на кандидата в президенти від Республіканської партії Дональда Трампа було скоєно замах. Відомо, що стрілець, якого вбили представники секретної служби, діяв сам.

При цьому експерти вважають, що замах на Трампа неминуче позначиться на ситуації в Україні, і справа тут не тільки в тому, що він отримав реальний шанс на перемогу на президентських виборах. За прогнозами, він впевнено додає собі 5% голосів нових виборців.

Експерти кажуть, що після замахів такого рівня завжди влада будь-якої країни починає посилювати засоби безпеки, зміцнюються спецслужби, в чомусь урізаються права і можливості звичайних громадян, і ще-змінюється на якийсь час громадська думка. Значна частина громадян починає замислюватися про власну безпеку і зовнішня політика відходить на другий план.