Трампу бракує гр ошей на вибори. Що почав продавати екс-президент

Екс-президенту Дональду Трампу катастрофічно бракує грошей на організацію передвиборної кампанії, пише АР. Щоб трохи підзаробити, він почав продавати Біблії

Колишній президент США Дональд Трамп, під час передвиборчої кампанії і після зростанням витрат на судові справи, розпочав продаж Біблій американцям.

Зокрема, Трамп опублікував відео на своїй платформі Truth Social, закликаючи своїх прихильників купити Біблію "Боже, благослови США", натхненну патріотичною баладою кантрі-співака Лі Грінвуда.

"Зі Страсним тижнем! Зробімо так, щоб Америка знову молилася (Let’s Make America Pray Again). Оскільки ми наближаємося до Страсної п’ятниці та Великодня, я закликаю вас придбати копію Біблії "Боже, благослови США",
– написав Трамп.

При цьому відомо, що Біблія продається за 59,99 доларів.

Як підкреслює видання, ця нестандартна кампанія по продажу Біблій стартувала в той час, коли Трамп зіткнувся зі значною фінансовою кризою через зростання судових витрат. Він має чотири кримінальні обвинувачення та кілька цивільних. На початку тижня Трамп отримав відстрочку в суді Нью-Йорка на суму понад 454 млн доларів, які він заборгував за вироком у справі про цивільне шахрайство, за умови сплати 175 млн доларів протягом 10 днів.

До цього Трамп вже сплатив 92 млн доларів у зв'язку з судовими справами, зокрема про наклеп, порушеними Елізабет Джин Керролл, яка звинуватила його в сексуальному насильстві.

При цьому, як підкреслює видання, продаж Біблії є лише останньою комерційною ініціативою, яку Трамп розпочав під час кампанії. Минулого місяця він, наприклад, представив нову лінійку кросівок під брендом Trump у Філадельфії, включаючи золоті "Never Surrender High-Tops" за 399 доларів. Також екс-президент випустив книги з фотографіями свого перебування на посаді очільника США та листами, які йому писали.

До речі, як не дивно, але Трамп залишається дуже популярним серед білих євангельських християн Сполучених Штатів. Саме вони є одними із його найбільш палких прихильників, незважаючи на те, що Трамп був три рази одружений та веде не зовсім праведний спосіб життя.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Трампа не вистачає грошей на кампанію, і він попросив допомоги у Ілона Маска.