Головна Новини Світ США У NASA розповіли, коли відправлять ракету на Марс
commentss НОВИНИ Всі новини

У NASA розповіли, коли відправлять ракету на Марс

Космічний корабель повинен доставити на Марс марсохід "Perseverance" для проведення досліджень

14 липня 2020, 08:07
Поділіться публікацією:

Космічний корабель на Марс NASA планує відправити вже 30 липня. Ракета стартує з мису Канаверал у Флориді. Про це йдеться на сайті Національного космічної агенції США.

У NASA розповіли, коли відправлять ракету на Марс

Фото: NASA

Підготовка до нової місії на Марс йде повним ходом. Зараз у NASA тестують марсохід "Perseverance", якому і належить відправитися в космічну подорож. Ракета повинна доставити його на стартовий майданчик, звідки він відправиться вивчати червону планету.

Запуск космічного корабля запланували на 30 липня на 7:50 ранку за місцевим часом. В Україні це буде 14:50. Запуск, найімовірніше, покажуть онлайн в соцмережах космічної агенції.

Якщо ж погодні умови завадять здійснити старт, то його ненадовго перенесуть. Проте вирушити на Марс ракета повинна не пізніше ніж 15 серпня. До речі, відкласти запуск можуть і в тому випадку, якщо не встигнуть закінчити всю необхідну технічну підготовку.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в NASA планують випустити власний аромат із запахом космосу. Склад парфумів досить специфічний. Скажімо так, на любителя. А ви б купили собі такий?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини