Головна Новини Світ США У Нью-Йорку з літака, що злітає, вистрибнув пасажир з собакою
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нью-Йорку з літака, що злітає, вистрибнув пасажир з собакою

Таке рішення стало несподіваним навіть для самого пасажира

24 грудня 2020, 15:15
Поділіться публікацією:

Незвичайний інцидент стався у Нью-Йорку під час зльоту літака в аеропорту Ла-Гуардія. 31-річний Антоніо разом зі своєю собакою покинув літак, коли той вже почав злітати. Про це пише CNN.

У Нью-Йорку з літака, що злітає, вистрибнув пасажир з собакою

ФОТО: З відкритих джерел

Пасажира, що рухався до виходу, помітила бортпровідниця. Вона поцікавилася у чоловіка, куди він прямує. На це він відповів, що не збирається більше перебувати в літаку. Попри те, що той вже почав злітати, Антоніо настійно вимагав випустити його назовні. До слова, на той момент поруч з чоловіком була його наречена і собака по кличці Рейн.

Не звертаючи уваги на слова стюардеси про те, що виходити з літака вже заборонено, пасажир відштовхнув її, відкрив двері та зісковзнув з аварійного трапа разом з вихованцем і своєю дівчиною. В результаті літак був екстрено посаджений. На місце події прибули правоохоронці. Антоніо були пред'явлені звинувачення в злочинному заподіянні шкоди та безрозсудної небезпеки. Справа дійшла до суду.

Незабаром, залишаючи судове засідання, чоловік сказав, що у нього є серйозні проблеми з психічним станом. В той день так сталося, що прямо в літаку у нього трапилася панічна атака, тому він не міг більше там залишатися. Також Антоніо зазначив, що нікому не заподіяв шкоди, тому не вважає себе винним. Іншого виходу із ситуації, окрім як вистрибнути буквально на льоту, він на той момент не бачив.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що мережу розсмішило відео з Санта Клаусом, що повис на електропроводах, а також про те, що в США чоловік забив до смерті сусіда по палаті, який хворів на COVID-19.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини