У річницю терактів 2001 року Трамп коментуватиме боксерський матч

ЗМІ відзначають, що це не перша поява Трампа на боксерських спортивних заходах

11 вересня колишній президент США Дональд Трамп буде коментувати боксерський поєдинок між ексчемпіоном у важкій вазі Евандером Холіфілдом і колишнім чемпіоном UFC у напівважкій вазі Вітор Белфорт. Про це повідомляють американські телеканали NBC News і CBS News з посиланням на пресреліз 45-го президента США.

ЗМІ відзначають, що це не перша поява Трампа на боксерських спортивних заходах, однак перша з того часу, як він залишив посаду. Поєдинок, який "без фільтрації" коментувати Трамп, відбудеться в Голлівуді, штат Флорида.

"Я люблю великих бійців і чудові бої. Я з нетерпінням чекаю зустрічі з ними в цю суботу і можливості поділитися своїми думками. Ви не захочете пропустити це особлива подія", - йдеться в заяві колишнього президента.

Для 58-річного Евандера Холіфілда це буде перший професійний двобій за 10 років. Він замінить Оскара Де Ла Гояю який не вийде на ринг з Вітор Белфорт через коронавірусну хворобу.

Зауважимо, інші експрезиденти цього дня відвідають пам'ятні місця в честь 20-ї річниці терактів у вересні 2001 року. Джордж Буш поїде до меморіалу 11 вересня у Шанксвілл, штат Пенсільванія. Барак Обама відвідає меморіал 11 вересня в Нью-Йорку. Президент Джо Байден побуває у всіх трьох місцях терактів.

Нагадаємо, соціальні мережі Facebook і Instagram заблокували акаунт колишнього президента США Дональда Трампа на два роки - до січня 2023. Про це пише CNBC. Компанія, яка займається соцмережами, повторно оцінить - чи представляє Трамп загрозу громадській безпеці. І якщо все ще так - блокування продовжать.